Professionalisatie

De eerste fase is achter de rug, er staat een onderneming die succesvol is. Op enig moment zal er meer vorm gegeven moeten worden omdat u succesvol bent en u zich wilt voorbereiden op de volgende fase. Of wellicht heeft u deze fase reeds afgerond en wilt u zich verder professionaliseren.

Heego kan u helpen en adviseren bij het verder professionaliseren van uw onderneming en haar uitstraling.

Dit doen wij aan de hand van een realistische maar kritische blik als buitenstaander. Wij zijn uw mystery guest om een goed inzicht te krijgen in uw organisatie. Vanzelfsprekend komen wij met een plan van aanpak voor de verdere ontwikkeling. Desgewenst helpen wij u met de implementatie.

Dan nog niet gesproken over het Businessplan, de financiering en het maken van begroting en budgetten.

Zou het niet fijn zijn om hier over met iemand te praten om samen alles op een rijtje te zetten? Heego maakt graag samen met u een zo goed mogelijk plan waarin alles wordt gewaarborgd inclusief een realistische tijdsplanning. Uiteindelijk blijft u zelf de ondernemer!

Ondernemen is een kunst apart. Of je nu een startend ondernemer, ZZP-er of directeur bent er komt van alles op ons af en staan dagelijks weer voor nieuwe uitdagingen.

Adres

Westerdijk 18A
2451 VA  LEIMUIDEN

E-mail

info@heego.nl

Telefoon

+31 (0) 6 143 79 869